En İyi Philips Epilatör Hangisi?

Philips, kadınların hayatını kolaylaştıran epilatörler arasında en iyi markalardan biridir. Pürüzsüz bir cilt hissi sağlayan Philips epilatörleri arasında, Lumea Essential BRI861/00 IPL Epilasyon Cihazı, Satinelle Prestige BRE650/00 Epilatör, Satin Compact HP6423/00 Epilatör gibi modeller bulunmaktadır. Satinelle Prestige BRE652/00 Epilatör, tüm vücutta kullanım için uygun hız ayarlarına ve deri türüne uygun başlıklara sahiptir. Philips Satinelle Essential BRE285/00 Epilatör, cilt hassasiyeti olanlar için idealdir ve 2 hız ayarı ve soğutma uygulamasıyla daha rahat bir kullanım sunar. Philips Satinelle Prestige BRE620/00 Epilatör, deriyi gererek tüyleri kökünden alma özelliği ile etkilidir, hassas bölgelerde bile rahatlıkla kullanılabilir.

1. Philips Lumea Essential BRI861/00 IPL Epilasyon Cihazı

Philips Lumea Essential BRI861/00 IPL Epilasyon Cihazı, ciltte uzun süreli pürüzsüzlük sağlayan bir epilasyon cihazıdır. IPL teknolojisi sayesinde tüyleri kökten yok eden bu epilatör, cilde pürüzsüz bir his verir. Ciltteki tüylerin rengine ve kalınlığına göre farklı ayarları bulunan Lumea Essential BRI861/00, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir.

Ayrıca, Lumea Essential BRI861/00’ın etkisi kalıcıdır ve bu nedenle ciltte tüylerin yeniden çıkma olasılığı oldukça azdır. Epilatörün rahat kullanımı sayesinde, ciltte pürüzsüzlük sağlamak artık daha kolay.

Özellikler Açıklama
IPL Teknolojisi Tüyleri kökten yok eder.
Farklı Ayarlar Tüylerin rengine ve kalınlığına göre ayarlanabilir.
Kalıcı Etki Ciltte tüylerin yeniden çıkma olasılığı oldukça azdır.

Philips Lumea Essential BRI861/00 IPL Epilasyon Cihazı, ciltte uzun süreli pürüzsüzlük sağlamak için mükemmel bir seçimdir. IPL teknolojisi sayesinde kökten tüyleri yok eden bu epilatör, cilde pürüzsüz bir his verir ve cildi yeniler. Ciltteki tüylerin yeniden çıkma olasılığı oldukça azdır, bu nedenle Philips Lumea Essential BRI861/00 epilasyon cihazı, kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alır.

2. Philips Satinelle Prestige BRE650/00 Epilatör

Philips Satinelle Prestige BRE650/00 Epilatör, suya dayanıklı tasarımı ve geniş başlığı sayesinde hassas bölgelerde bile etkili bir şekilde tüyleri alır. Bu epilatör, aynı zamanda ciltte herhangi bir tahriş veya acı hissi olmadan tüyleri kökünden alma özelliği ile de dikkat çekmektedir.

Bunun yanı sıra, cildi nazikçe tüylerden arındıran bu epilatörün farklı hız ayarları ve deri türüne uygun başlıkları bulunmaktadır. Başlıklar arasında yer alan hassas bölgeler için özel olarak tasarlanmış başlık, bikini bölgesi ve koltuk altı gibi bölgelerde bile rahat bir tüy alma işlemi sunar.

Philips Satinelle Prestige BRE650/00 Epilatör, kullanıcıların vücudunda herhangi bir alerjik veya negatif reaksiyon yaşamayacakları şekilde tasarlanmış ve test edilmiştir. Bu nedenle, cilt hassasiyeti olanlar için ideal bir epilatör seçeneği olabilir.

2.1. Philips Satinelle Prestige BRE652/00 Epilatör

Philips Satinelle Prestige BRE652/00 epilatör, tüm vücutta kullanım için tasarlanmış bir seçenektir. Farklı hız ayarlarına sahip olan bu epilatör, cilt tipine uygun başlıkları ile kullanıcı dostu bir seçenektir. İki hız ayarı arasında geçiş yapmanıza olanak tanır. Tüm cilt tiplerine uygun olarak tasarlanan başlıkları, hassas veya normal tüylerin alınması için harika seçenekler sunar. Epilasyon öncesinde cildi rahatlatan soğutucu uygulama yapabilen bu epilatör, cildi traş etmeden doğrudan köklerden tüyleri alır. Bu özelliği sayesinde daha az ağrılı bir tüy alma deneyimi yaşatır.

Ayrıca, Philips Satinelle Prestige BRE652/00 epilatör, kolay temizlenebilir bir tasarıma sahiptir. Epilasyon sonrası kolayca temizlenebilen bu epilatör, hijyenik bir tüy alma deneyimi sunar. Kompakt tasarımı sayesinde seyahatlerde veya hızlı bir şekilde tüy alma ihtiyacı olan zamanlarda kullanım kolaylığı sağlar.

  • Farklı hız ayarlarına sahiptir
  • Tüm cilt tiplerine uygun başlıkları vardır
  • Soğutucu uygulama yapabilme özelliği vardır
  • Kolay temizlenebilir tasarıma sahiptir

2.1.1. Philips Satinelle Prestige BRE651/00 Epilatör

Philips Satinelle Prestige BRE651/00 Epilatör, özellikle dar ve hassas bölgelerde tüyleri rahatlıkla alabilmesi için maksimum hassasiyet ve etki düşünülerek tasarlanmıştır. Dar alanlar için özel olarak tasarlanan başlık sayesinde her tüyü tek tek alır ve ciltte pürüzsüz bir his bırakır. Bu epilatör, genellikle kaş ve bikini bölgesi için kullanılmaktadır ancak diğer vücut bölgelerinde de kullanılabilir. Ayrıca, cilt hassasiyeti olan kullanıcılar için de ideal bir seçenektir. Philips Satinelle Prestige BRE651/00 Epilatör, hızlı bir şekilde tüyleri almak isteyenler için mükemmel bir seçimdir.

2.1.2. Philips Satinelle Prestige BRE653/00 Epilatör

Philips Satinelle Prestige BRE653/00 Epilatör, özellikle bacaklar için tasarlanmış bir modeldir. Ergonomik tasarımı sayesinde rahat bir kullanım sunar ve oldukça etkilidir. Yüksek frekanslı titreşimler ve cildi geren başlığı sayesinde tüyleri kökünden alır ve pürüzsüz bir cilt hissi ile sonuçlanır. Ayrıca, geniş başlığı ile daha büyük alanları daha hızlı taramak mümkündür.

Bu epilatör, opsiyonel olarak gelen soğutma aleti sayesinde daha kolay bir kullanım sağlar. Yüksek hızı sayesinde daha kısa sürede daha fazla tüyü alır ve işlem sonrası rahatsızlık hissini azaltır. Philips Satinelle Prestige BRE653/00 Epilatör, bacak bölgelerinde etkili olmasının yanı sıra, koltuk altı gibi hassas bölgelerde de kullanılabilir.

2.2. Philips Satinelle Advanced BRE605/00 Epilatör

Philips Satinelle Advanced BRE605/00 Epilatör, tüy alma ve tıraş olma işlemlerinde kullanılabilen 2’e 1 özelliği ile oldukça fonksiyonel bir cihazdır. Ayrıca, hassas bölgelerde bile rahatlıkla kullanılabilir. Bu epilatör, geniş başlığı sayesinde hızlı ve kolay bir tüy alma işlemi sağlar. Cilt hassasiyeti olanlar için özel olarak tasarlanmış olan bu cihazda, farklı hız ayarları bulunur ve kullanıcıya daha rahat bir deneyim sunar. Aynı zamanda, epilasyon işlemi sırasında cildi korumak için soğutma özelliği de bulunur. Philips Satinelle Advanced BRE605/00 Epilatör, kompakt tasarımı ve kablosuz kullanımı sayesinde de tercih edilen bir epilatördür.

3. Philips Satin Compact HP6423/00 Epilatör

Philips Satin Compact HP6423/00 Epilatör, kullanıcıları tarafından kablosuz kullanımı ve kompakt tasarımı sayesinde oldukça beğenilen bir cihazdır. Bu epilatör, daha küçük bölgelerde tüy alma işlemleri için ideal bir seçenektir. Ayrıca, ısıtıcı başlıkları ile cildi rahatlatırken tüyleri kökünden alma özelliği ile uzun süreli pürüzsüzlük sağlar. Epilatör, geniş başlığı sayesinde daha hızlı ve etkili bir sonuç sunar. King Size başlığı sayesinde ise daha küçük bölgelerde daha hassas bir işlem gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, cihazın tasarımı oldukça kompakt olduğu için seyahat etmek için ideal bir seçenektir.

3.1. Philips Satinelle Essential BRE285/00 Epilatör

Philips Satinelle Essential BRE285/00 Epilatör, 2 farklı hız ayarı sayesinde kullanım kolaylığı sunar. Ayrıca soğutma uygulaması, cilt hassasiyeti olan kişilerin daha rahat bir epilasyon deneyimi yaşamasını sağlar. Bu özellikleriyle oldukça kullanışlı bir seçenek olan Philips Satinelle Essential BRE285/00 Epilatör, genel olarak tüm cilt tiplerine uygun olmakla birlikte, hassas ciltler için özellikle idealdir.

3.2. Philips Satinelle Prestige BRE620/00 Epilatör

Philips Satinelle Prestige BRE620/00 epilatörünün öne çıkan özelliği, cildi gererek tüyleri kökünden alma teknolojisidir. Bu sayede tüyler daha sağlam bir şekilde alınıp, ciltte daha uzun süreli pürüzsüzlük sağlanır. Ayrıca, bu özellik hassas bölgelerde bile etkili bir epilasyon sağlar. Epilatör, geniş başlığı sayesinde daha hızlı ve kapsamlı bir tüy alma işlemi gerçekleştirir. Deri türüne uygun farklı başlıkları bulunan bu epilatör, daha rahat bir kullanım sunar. Kullanıcılar, farklı hız ayarları ile hassasiyet ihtiyaçlarına göre ayar yapabilirler. Philips Satinelle Prestige BRE620/00 epilatör kullanarak ciltte pürüzsüz bir his elde edebilirsiniz.

Yorum yapın