2018’in En İyi Rondo Doğrayıcıları

Mutfakta yemek hazırlarken vazgeçilmez parçalardan biri olan rondo doğrayıcıları, bugünlerde oldukça popüler hale gelmiştir. Özellikle yemek yapmayı seven ve yemek hazırlığına çok zaman ayıramayan kişilerin en çok tercih ettiği mutfak araç gereçleridir. Her ihtiyaca uygun şekilde tasarlanmış olan rondo doğrayıcılar, size yemek hazırlama işlemini çok daha kolay hale getirebilir. İster bütçe dostu isterse lüks segmentte olsun, 2018’in en iyi rondo doğrayıcılarını sizler için listeledik. İşte, özellikleriyle birlikte 2018’in en iyi rondo doğrayıcıları:

Bütçe Dostu Seçenekler

Eğer çalışma alanınıza yeni bir rondo doğrayıcı almaya karar verdiyseniz ancak bütçeniz çok yükseltmeye uygun değilse, şansınız yaver gidebilir. Piyasada bütçe dostu fiyatlarıyla oldukça başarılı performans sunabilen rondo doğrayıcılar mevcut.

Bunlardan ilki, Hamilton Beach 10-Cup Rondo Doğrayıcı’dır. Fiyatına göre oldukça yüksek bir performans sergilemesiyle dikkat çekiyor. 10 cup’luk haznesiyle geniş yemek tarifi hazırlıklarınızda da size yardımcı olacak.

Bir diğer seçenek ise BLACK+DECKER 8-Cup Rondo Doğrayıcı. Kolay kullanımı ve iddialı motor gücüyle bütçe dostu bir seçenek olarak tercih edilebilir.

Bütçenizi aşmadan kaliteli performansı yakalayabileceğiniz bu rondo doğrayıcılarını göz önünde bulundurabilirsiniz.

1. Hamilton Beach 10-Cup Rondo Doğrayıcı

Hamilton Beach 10-Cup Rondo Doğrayıcı, bütçe dostu fiyatına rağmen oldukça yüksek bir performans sunuyor. Bu doğrayıcı, güçlü 500-watt motoru ve 2 hız ayarı ile meyve, sebze ve diğer gıdaları hızlı bir şekilde doğrayabilir. Ayrıca, 10 kapasiteli haznesi üzerinde işaretler sayesinde kolayca ölçüm yapabilirsiniz. Bıçakları paslanmaz çelikten yapılmıştır ve çıkarılabilir oldukları için temizlenmeleri kolaydır. Hamilton Beach 10-Cup Rondo Doğrayıcı, aynı zamanda kaymayı önleyen ayaklar ve güvenli bir şekilde kullanmak için bir kilit sistemi ile donatılmıştır. Bu sebeple, bütçenizi korurken kaliteli bir rondo doğrayıcıya sahip olabilirsiniz.

2. BLACK+DECKER 8-Cup Rondo Doğrayıcı

BLACK+DECKER 8-Cup Rondo Doğrayıcı, mutfakta kullanılabilecek en kolay ürünlerden biridir. Kullanımı oldukça basit ve anlaşılırdır. Ayrıca, 450 Watt güçlü motoru sayesinde, kesme işlemleri sırasında karşılaşılan zorlukları da fazlasıyla gidererek yüksek performans sağlar. Bu sayede, sebzelerinizi ve meyvelerinizi kolayca doğrayabilirsiniz. Rondo doğrayıcının 8 bardaklık haznesi, birden çok malzeme doğramak için yeterli büyüklüktedir. BLACK+DECKER 8-Cup Rondo Doğrayıcı ayrıca, rahat temizleme özelliğiyle de öne çıkar. Bu özellik sayesinde, tüm parçalar basitçe ayrılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Orta Segment Seçenekler

Orta seviye rondo doğrayıcılar, fiyat ve performans açısından orta noktada yer alır ve en yaygın kullanılan modellerdir. Bu segmentteki ürünlerin çoğu, kullanımı kolaydır ve çeşitli işlevlere sahiptirler. Cuisinart Elemental 8-Cup Rondo Doğrayıcı, çok yönlü bir cihazdır ve geniş haznesi sayesinde büyük öğeleri de rahatlıkla doğrayabilirsiniz. Ninja Professional Plus 9-Cup Rondo Doğrayıcı ise, güçlü motoru sayesinde saniyede 4500 devir hızına ulaşabilir ve hızlı bir şekilde doğrayabilirsiniz. Bu segmentin seçenekleri, genellikle bütçe dostu ürünlere göre daha fazla özellik sunarlar, ancak lüks segmentteki ürünlere göre daha düşük seviyededirler.

1. Cuisinart Elemental 8-Cup Rondo Doğrayıcı

Cuisinart Elemental 8-Cup Rondo Doğrayıcı, mutfakta kullanımı kolay, çeşitli bıçakları ve geniş haznesiyle çok yönlü bir cihazdır. Bu rondo doğrayıcı, 8 kapasiteli bir hazne sunar ve ayrıca dahili tırtıklı bıçağı ile ağır ürünlerin parçalanmasını kolaylaştırır. Rondo doğrayıcıda ayrıca dilimleme, rendeleme ve dilimleme bıçakları da bulunur. Basit bir tıklama ile bu bıçakları değiştirebilirsiniz. Ayrıca, kullanım kolaylığı için, Cuisinart Elemental 8-Cup Rondo Doğrayıcı, bir dokunmatik düğmeli kontrol paneli ile donatılmıştır.

2. Ninja Professional Plus 9-Cup Rondo Doğrayıcı

Ninja Professional Plus 9-Cup Rondo Doğrayıcı, mutfak işlerinizi hızlı ve kolay bir hale getiren harika bir seçenektir. Bu rondo doğrayıcının saniyede 4500 devir hızına ulaşabilen güçlü bir motoru vardır. Bu sayede sebzelerinizi, etlerinizi ve diğer malzemelerinizi çok kısa bir sürede doğrayabilirsiniz. Rondo doğrayıcının haznesi 9 kapasiteli kupada maksimum kesim sağlar ve blender bıçağı ile aynı işlevi yerine getiren öğütücü bıçağı ile çok yönlü bir seçenektir. Ninja Professional Plus 9-Cup Rondo Doğrayıcı’nın özellikleri arasında bulaşık makinesinde yıkanabilen malzemeler ve 2 yıl sınırlı garanti bulunur.

Lüks Seçenekler

Lüks segment rondo doğrayıcılarda performans ve tasarım harmanlanıyor. İşlevsel özelliklerin yanı sıra şık tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çeken bu seçenekler, mutfakta kullanım kolaylığı sağlıyor.

KitchenAid’in lüks segmentteki bu rondo doğrayıcısı kullanımı kolay ve çok fonksiyonlu. 11 kapasiteli haznesi ile büyük miktardaki bileşenleri keserken, özelleştirilebilir dilimleme seçenekleriyle de çoğu işi tek cihazda hallediyor. Şık tasarımı ve geniş renk seçenekleriyle de mutfakta stil sahibi olmayı tercih edenlerin tercihi olabilir.

Breville Sous Chef, yüksek motor gücü sayesinde işleme süresini azaltırken büyük haznesinde geniş bileşenlerin kesilmesine de olanak sağlıyor. Özelleştirilebilir kesme seçenekleriyle farklı büyüklük ve şekillerde dilimlenmiş veya doğranmış malzemelerinizi hazırlayabilirsiniz. Ayrıca birçok parçası bulaşık makinesinde yıkanabilen yapısıyla da temizlik konusunda kolaylık sağlıyor.

1. KitchenAid ExactSlice 11-Cup Rondo Doğrayıcı

KitchenAid ExactSlice 11-Cup Rondo Doğrayıcı, mutfakta çok yönlü bir seçenek olarak öne çıkıyor. Kullanımı kolay ve pratik olan bu rondo doğrayıcı, 11 cup (2.6 L) haznesi sayesinde büyük miktarlarda malzeme işleyebiliyor. Üç farklı kesme diskine sahip olan cihaz, dilimleme, rendeleme ve parçalama işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, dakikada ulaşabileceği ortalama 1750 devir sayesinde hızlı ve etkili bir performans sunuyor. Cihazın kutu içeriğinde 11 cup kapasiteli hazne, kesme diskleri, işlemci bölmesi, sıvıları geçirmez kapak ve daha birçok aksesuar bulunuyor.

KitchenAid ExactSlice 11-Cup Rondo Doğrayıcı, ayrıca kullancı dostu tasarımı ve temizlenmesi kolay yapısıyla öne çıkıyor. Hazne, bıçaklar ve aksesuarlar bulaşık makinesinde yıkanabilir özellikte. Bunun yanı sıra, cihazın gövdesi metal yapıya sahip ve şık görünümüyle de mutfağınıza farklı bir hava katıyor.

Ürün Özellikleri
Hazne Kapasitesi 11 Cup (2.6 L)
Motor Gücü 320 Watt
Devir Ortalama 1750 Devir/Dakika
Bıçaklar Üç farklı kesme diskine sahip
Renk Seçenekleri Beyaz, Siyah, Kırmızı, Gümüş, Pembe, Mavi vb.

2. Breville Sous Chef 16-Cup Rondo Doğrayıcı

Breville Sous Chef 16-Cup Rondo Doğrayıcı, lüks segment rondo doğrayıcılar arasında önde gelen bir seçenektir. 1200 Watt’lık yüksek motor gücü sayesinde kolayca her türlü malzemeyi parçalayabilirsiniz. Geniş haznesi ile de büyük adetleri işlemek için idealdir. Ayrıca, kesimleri özelleştirebilmeniz için 5 farklı kesme diski sunar. Bu sayede, sebzeleri rahatça dilimleyebilir ve salatalarınızı hızlıca hazırlayabilirsiniz. Ürünün metal gövdesi ile de dayanıklılığı garanti altına alınmıştır. Kesinlikle yüksek kaliteli bir rondo doğrayıcı arayanlar için bir seçenek olabilir.

Yorum yapın