En İyi Şifre Çözen Uydu Alıcısı Hangisi 2018

Son zamanlarda televizyon izleme deneyimini artırmak için şifreli yayınları izleyebilmek için uydu alıcılara olan ilgi de arttı. 2018 yılında en iyi uydu alıcılarını sizler için derledik. Bu modeller arasında 4K çözünürlüğe uyumlu Vu+ Solo 4K, uygun fiyatı ile tercih edilen Redline TS 2500 HD Plus, güçlü işlemciye sahip Dreambox DM900 UHD 4K ve Wifi desteği ile Octagon SF8008, hafif tasarımı ve kolay kullanımıyla Zgemma H9S Plus ve daha birçok modeller bulunuyor. Güncel uydu alıcısı modelleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için ayrıntılı tablomuza göz atabilirsiniz.

Model Çözünürlük Özellikler Fiyat
Vu+ Solo 4K 4K En iyi görüntü kalitesi 2.500 TL
Redline TS 2500 HD Plus HD Fiyat performans açısından iyi 800 TL
Dreambox DM900 UHD 4K 4K Geniş hafiza ve güçlü işlemci 3.000 TL
Zgemma H9S Plus HD Hafif ve şık tasarım 700 TL
Octagon SF8008 4K Wifi destekli, özellikle film izlemek için ideal 1.000 TL
Miraclebox Premium Mini+ HD Kompakt tasarımı ile öne çıkıyor 500 TL
Xtrend ET-11000 HD HD Uygun fiyatı ile tercih ediliyor 600 TL

Vu+ Solo 4K

Vu+ Solo 4K, 4K çözünürlükte yayınları dahi rahatlıkla çözebilen bir uydu alıcısıdır. En iyi görüntü kalitesini sağlayan ürünler arasında yer almaktadır. HD yayınları mükemmel bir şekilde destekleyen Vu+ Solo 4K, en yüksek çözünürlükteki yayınları bile sorunsuz bir şekilde izleme imkanı vermektedir. Üstün nitelikteki teknik özelliklerine ek olarak, estetik ve şık tasarımı ile de dikkat çeken Vu+ Solo 4K, kullanıcıların gözdesi haline gelmiştir. Bu ürün sayesinde evinizde televizyon izleme deneyimi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Redline TS 2500 HD Plus

Fiyat performans açısından oldukça iyi olan Redline TS 2500 HD Plus uydu alıcısı, kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda. Bu uydu alıcısı, HD çözünürlükte yayınları sorunsuz bir şekilde izlemenizi sağlar. Ayrıca, internet bağlantısı üzerinden IPTV özelliği ile geniş bir kanal yelpazesine sahip olabilirsiniz. USB girişleri sayesinde harici diskler veya bellekler ile kayıt yapabilme ve geri alma özelliği ile de kullanıcıların ilgisini çekmektedir.

Redline TS 2500 HD Plus uydu alıcısı, gelişmiş yazılımı sayesinde güncelleme yaparak yeni özellikler ekleyebilir veya mevcut hataları düzeltebilirsiniz. Ayrıca, uydu alıcısının kullanımı oldukça kolaydır ve uydu alıcısının menüsü kullanıcı dostudur.

  • HD çözünürlük desteği
  • IPTV özelliği
  • USB girişleri ile kayıt yapabilme ve geri alma özelliği
  • Güncelleme yapabilme özelliği

Redline TS 2500 HD Plus uydu alıcısı, uygun fiyatı ve performansı ile tavsiye edilen ürünler arasında yer almaktadır. Hem evde hem de işyerinde kullanabileceğiniz bu uydu alıcısı, kullanıcıların olumlu geri dönüşleri ile de dikkat çekmektedir.

Dreambox DM900 UHD 4K

Dreambox DM900 UHD 4K, bir uydu alıcısından beklenen tüm özellikleri bünyesinde barındıran bir üründür. Güçlü işlemcisi ve geniş hafızası sayesinde, kullanıcılar şifreli yayınları sorunsuz bir şekilde izleyebilirler. Ayrıca, 4K çözünürlükte de yayınları çözebilen Dreambox DM900 UHD 4K, en yüksek görüntü kalitesini sunar.

Bununla birlikte, Dreambox DM900 UHD 4K birçok bağlantı seçeneği sunar. USB, Ethernet ve HDMI girişleri sayesinde, kullanıcılar cihazlarını bu uydu alıcısına kolayca bağlayabilirler. Ayrıca, uydu alıcısının güncellenebilir olması, kullanıcıların her zaman en yeni özelliklerden yararlanabilmesini sağlar.

Dreambox DM900 UHD 4K aynı zamanda birçok farklı formatı destekler. Bu sayede kullanıcılar, uydu alıcısı aracılığıyla farklı dosya türlerini de sorunsuz bir şekilde oynatabilirler.

Gigablue Ultra UE

Gigablue Ultra UE, TV izleme deneyimini çok daha keyifli hale getiren bir uydu alıcısıdır. Napiprojekt desteği sayesinde, izlediğiniz filmlerin altyazı sorunları artık geride kalmıştır. Ayrıca, ürünün diğer özellikleri de oldukça çekici. Güçlü işlemcisi ve 3D desteği sayesinde, izlediğiniz programlar daha etkileyici hale gelirken, TV’nin internet desteği sayesinde Youtube, Netflex ya da diğer platformlara da kolaylıkla erişim sağlayabiliyorsunuz.

  • HD kalitesi sayesinde daha net bir görüntü elde edersiniz.
  • Satın alınan ürünler için ücretsiz teknik destek sağlanmaktadır.
  • SD kart desteği, dosya aktarımı için kullanışlı bir seçenektir.

Genel olarak, Gigablue Ultra UE, TV izleme deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak bir uydu alıcısıdır. Hem tasarımı hem de teknik özellikleri ile oldukça çekici bir seçenek olan bu ürün, pek çok kullanıcının beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Zgemma H9S Plus

Zgemma H9S Plus, hafif yapısı ve şık tasarımı ile diğer uydu alıcılarından öne çıkıyor. Bu cihazın kullanımı oldukça basit ve kolay. Aynı zamanda yüksek çözünürlükte görüntü kalitesi sayesinde sevilen program ve filmler daha keyifli hale geliyor. Zgemma H9S Plus, cihazın uzaktan kumandası üzerinden de kolayca kontrol edilebiliyor. Bunun yanı sıra, cihazın arayüzü oldukça kullanıcı dostu. Üründe ayrıca Wi-Fi bağlantısı ve gelişmiş özellikler bulunuyor.

  • Hafif tasarım
  • Kullanım kolaylığı
  • Uzaktan kumanda kontrolü
  • Gelişmiş özellikler
  • Wi-Fi bağlantısı

İris 9600 HD 02

İris 9600 HD 02, teknolojik özellikleri ve modern tasarımı ile dikkat çekiyor. 1080p Full HD görüntü kalitesi, 3D uyumlu olması, görüntü kayıt özelliği ve harici HDD desteği gibi özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Ayrıca, cihazın arayüzü oldukça kullanıcı dostu ve menüler arası geçişler hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Cihaz aynı zamanda çeşitli uydu frekanslarına ve kanal ayarlarına uyum sağlayarak, izleme deneyimini maksimuma çıkarıyor. Kısacası, İris 9600 HD 02, teknolojik özellikleri ve estetik tasarımı ile en iyi şifre çözen uydu alıcısı listesinde yer almayı fazlasıyla hak ediyor.

Miraclebox Premium Mini+

Miraclebox Premium Mini+; şık tasarımı ve kompakt boyutları ile dikkat çekiyor. HD görüntü desteği sayesinde, yüksek çözünürlüklü görüntülerde mükemmel bir izleme deneyimi sunuyor. İnternet bağlantısı ile IP TV (internet üzerinden yayın) seçeneği de sunan ürün, çeşitli cihazlarla uyumlu olan özellikleri sayesinde kolay kullanım imkanı sunuyor. Ayrıca, OTA (Over The Air) özelliği ile ücretsiz güncelleme yapabiliyor. Miraclebox Premium Mini+’nın özellikleri arasında 8 GB dahili bellek, 1080P Full HD video çıkışı, USB 2.0 portları, HDMI çıkışı ve Ethernet girişi de bulunuyor.

Xtrend ET-11000 HD

Xtrend ET-11000 HD, uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hem uygun fiyatlı olması hem de şifreli yayınları güvenli bir şekilde açabilmesi, kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor. Ürün, HDMI, USB, LAN, S / PDIF ve grafik ekran portuna sahiptir. Bu özellikler sayesinde, kullanıcılar TV programlarını herhangi bir sorun yaşamadan izleyebilirler. Ayrıca, kullanıcılar cihazı internete bağlayarak, IPTV, YouTube gibi web uygulamalarını da kullanabilirler. Uydu alıcısı, uydu bağlantısının yanı sıra kablo ve IPTV bağlantılarına da uyumlu hale getirilebilir.

Xtrend ET-11000 HD, 1080p Full HD ve 3D uyumlu özelliği ile kaliteli bir görüntü deneyimi sunar. Ayrıca, uydu alıcısı MPEG4 / HD / H.264 uyumlu olduğu için dünya genelinde kullanılabilir.

Bunların yanı sıra, ürün üzerinde kişisel kanal listeleri oluşturma, kanal düzenleme ve kayıt yapma gibi özelliklere sahiptir. Xtrend ET-11000 HD, hem uygun fiyatı hem de sahip olduğu özellikler ile şifreli yayınların kolayca izlenmesinde yardımcı oluyor.

Octagon SF8008

Octagon SF8008, Wifi desteği ve 4K çözünürlük gibi gelişmiş özellikler ile donatılan bir uydu alıcısıdır. Bu özellikleri sayesinde özellikle film izlemek isteyenler için ideal bir seçim olabilir. 4K çözünürlük desteği sayesinde filmler daha canlı bir şekilde izlenebilir. Üstelik Wifi desteği ile de internete bağlanarak çevrimiçi film izleme seçenekleri de sunmaktadır.

Octagon SF8008 ayrıca kullanımı kolay bir arayüz sunar ve kanal geçişleri hızlıdır. Ayrıca USB ve HDMI bağlantı noktaları ile de kullanımı daha pratiktir. Şık ve modern tasarımı ile de televizyonunuzda hoş bir görüntü oluşturur.

Eğer yüksek kaliteli ve gelişmiş özelliklere sahip bir uydu alıcısı arıyorsanız Octagon SF8008, özellikle film izlemek isteyenler için kesinlikle ideal bir seçimdir.

Yorum yapın